La Federació Alemanya de Cricket (DCB)


Image médicale pour illustrer un article sur la santé

Médical

Texte additionnel sur le thème de la médecine

intenta reiniciar


Service médical à domicile de Medici Generici à Rome

Service médical à domicile de Medici Generici à Rome

Notre équipe fournit un service de soins de santé à domicile, garantissant professionnalisme et confort pour les patients à Rome.

el criquet internacional al país, amb una sèrie T20I masculina de quatre equips anunciada aquesta setmana.

El torneig previst està previst provisionalment del 16 al 18 de maig. Reunint els amfitrions amb els seus veïns, França, Noruega i Espanya, el DCB espera que la competició serveixi de preparació per a la propera etapa europea de les eliminatòries de la Copa Mundial de la ICC T20. Els quatre equips hauran de desempoltar les teranyines, ja que Alemanya i Espanya no han jugat des del març del 2020, l’últim partit oficial de Noruega el 2019 (tot i que van jugar una sèrie amistosa contra Dinamarca a l’agost de l’any passat) i França des del 2018.

Els quatre equips hauran de viatjar a Finlàndia per a les subregionals, a partir del juny, on competiran en un autèntic jamboree de cricket amb 20 nacions més per tres franges


Tumeur de la prostate : pronostic en fonction du stade, du grade et du risque

Tumeur de la prostate : pronostic en fonction du stade, du grade et du risque

a les finals europees.

La sèrie de maig també serà el primer ús important del nou centre d’actuació nacional de DCB a Krefeld, que es va completar a finals de l’any passat. El complex inclou una instal·lació de xarxes interiors, així com la seva plaça de gespa exterior estàndard ICC.