El Badalona Cricket Club va guanyar la Lliga Catalana de Cricket Júnior 2021 en vèncer el Pak I Care Badalona CC a la final al camp de Montjuic el 28 d’agost de 2021. El Badalona CC es va convertir en el campió invicte d’aquest torneig. Han guanyat tots els partits de lliga i la semifinal contra el Santa Perpatua CC. El capità del Badalona CC, Omar Ali, i el jugador de bitlles Lovedeep Singh van tenir un gran paper en aquest resultat. L’actuació d’Omar Ali i Lovedeep amb la pilota a la mà va ser increïble durant tota la sèrie.

La final entre el Pak I Care i el Badalona CC va ser un partit molt contundent. Després de guanyar el sorteig, Pak I Care va decidir batejar primer. En una cuota de 20 overs, van anotar un descens de 165 carreres amb pèrdua de 5 wickets. A canvi el Badalona CC va començar a poc a poc. Van perdre el seu primer wicket a la 7a posició, després Omar Ali va arribar al creese i va mantenir el control del partit. Tot i que Badalona anava perdent wickets regularment, Omar Ali s’ha mostrat estable a la wicket i anotava carreres. En un moment semblava que el partit anava a la mà del Pak I Care, però Omar Ali mai va perdre l’esperança i en els últims 5 overs van necessitar 50 runs per guanyar. Però el capità que lidera des del davant amb una mà s’acosta l’objectiu. Omar Ali va sortir amb 19,3 overs amb 3 carreres per guanyar. La resta de jugadors van aconseguir 3 carreres amb 1 pilota de recanvi a la mà.

Manish Manwani del Raval Sporting es va convertir en el jugador de la sèrie per la seva actuació envoltada i Omar Ali va ser el jugador de la final.